fejlec

Cégünk üzletkötő munkatársakat keres, jutalékos rendszerben.


Kit keresünk munkatársunknak és milyen üzletpolitikát folytatunk, hogyan tudjuk elősegíteni a sikeres munkavégzést?

  Célunk, hogy a piacra került termékeink nagyobb része saját gyártású legyen és alacsony legyen a készen vásárolt (idegen) termék a kínálatunkban.

  Az általunk értékesített termékeket saját kivitelezésben építjük be az épületekbe (így kevés garanciális problémát kell kezelnünk).

  Termékeink közé új saját fejlesztésű szellőző berendezések kerülnek hamarosan, amely épületekbe történő beépítésével megszűnik a lakások penészképződése.

  Homlokzati hőszigetelési igény esetén kedvező árban tudunk biztosítani szigetelő rendszereket, valamint vakolatot, festéket.

  Munkatársunk nevére, e-mail címére és telefonszámára címzett szórólapot, névjegykártyát, táblát, reklámzászlót tudunk biztosítani nyomdai költségen.

  Amennyiben az üzletkötői munkát ki kívánja egészíteni egy berendezett irodával, ill kereskedelmi értéket képviselő mintateremmel, kereskedéssel biztosítjuk nyersanyag értéken a teljes mintakollekciót. Nyílászárók, építészeti üveg-, redőny-, reluxamintákat.

  Munkatársunk Vállakozói Szerződésben cégünk képviseletében jár el üzletkötői és kereskedelmi munkavégzéssel és a megvalósult és kifizetett megrendelések után jutalékot fizetünk, amely nagyságrendjét személyes megbeszélésen egyeztetjük.

Jelentkezés: europetherm@gmail.com


Europe-Therm Kft. Iroda és bemutatóterem: 3300 Eger, Vincellériskola út 7.